IP Cam Viewer     My Amazon IP Cameras    

DSC Alarm Monitor

Information about my free Android Applications available in the Android Market for cell phones and embedded devices.

Re: DSC Alarm Monitor

Postby N4Spd » Mon Aug 08, 2011 1:33 pm

First, make sure you can access the device's web login page using your mobile browser on *** 3g ***.
See this link for info: viewtopic.php?f=8&t=47

Once that works, then try my app.

jtolive wrote:Is the PC1616 going to be supported in the future? I downloaded the Lite version and the setting screen says it connects ok to the TL150 connected to the PC1616. Just never manages to get past the loading status part.
N4Spd
 
Posts: 1384
Joined: Sun Feb 08, 2009 3:25 pm

Re: DSC Alarm Monitor

Postby agly » Tue Aug 09, 2011 5:46 am

Ok I have purchased the program DSC ALARM MONITOR from android apps. I can not get the app to work correctly.
It starts up and everything but what IP do I enter for the settings. My home main IP router address?
Please give better setup instructions. I really want to use this app.

Thank you,
Agly
agly
 
Posts: 1
Joined: Tue Aug 09, 2011 5:26 am

Re: DSC Alarm Monitor

Postby jtolive » Fri Aug 12, 2011 1:02 pm

N4Spd wrote:First, make sure you can access the device's web login page using your mobile browser on *** 3g ***.
See this link for info: viewtopic.php?f=8&t=47

Once that works, then try my app.

jtolive wrote:Is the PC1616 going to be supported in the future? I downloaded the Lite version and the setting screen says it connects ok to the TL150 connected to the PC1616. Just never manages to get past the loading status part.


Thanks for the help. Yes I can access from either the IP number or the hostname I setup with Dyndns from the phone. I can log in into the TL-150 from a browser. However - even though the test works it never gets past the System:Loading

Whoops - I checked the module and a wire had come loose. Works perfect now! Guess you can change the description to say it even works with the lowly PC1616!

Jay
jtolive
 
Posts: 2
Joined: Fri Jul 29, 2011 12:20 pm

Re: DSC Alarm Monitor

Postby sfdoc5 » Thu Aug 18, 2011 6:03 am

can this app support the tl-250?
sfdoc5
 
Posts: 3
Joined: Thu Aug 18, 2011 5:10 am

Re: DSC Alarm Monitor

Postby noduckingway » Sun Sep 04, 2011 8:02 pm

I have everything working except the Arm. When I press it, it greys out. A minute or two later it comes back to Arm. Any help would be appreciated.
noduckingway
 
Posts: 1
Joined: Sun Sep 04, 2011 7:59 pm

Re: DSC Alarm Monitor

Postby N4Spd » Thu Sep 15, 2011 8:31 am

First, make sure you can access the device's web login page using your mobile browser on *** 3g ***.
See this link for info: viewtopic.php?f=8&t=47

Once that works, then try my app.


agly wrote:Ok I have purchased the program DSC ALARM MONITOR from android apps. I can not get the app to work correctly.
It starts up and everything but what IP do I enter for the settings. My home main IP router address?
Please give better setup instructions. I really want to use this app.

Thank you,
Agly
N4Spd
 
Posts: 1384
Joined: Sun Feb 08, 2009 3:25 pm

Re: DSC Alarm Monitor

Postby N4Spd » Thu Sep 15, 2011 8:57 am

re-enter the arm code into the app settings.

when you click arm, the button is disabled while it's sending the command to the alarm.

if the code is right, you should see arming status update

if the code is wrong, or maybe command got dropped/lost, then the arm button will just come back.

rob

noduckingway wrote:I have everything working except the Arm. When I press it, it greys out. A minute or two later it comes back to Arm. Any help would be appreciated.
N4Spd
 
Posts: 1384
Joined: Sun Feb 08, 2009 3:25 pm

Re: DSC Alarm Monitor

Postby N4Spd » Thu Sep 15, 2011 8:58 am

no, the tl-250 requires a middle man service.

sfdoc5 wrote:can this app support the tl-250?
N4Spd
 
Posts: 1384
Joined: Sun Feb 08, 2009 3:25 pm

Re: DSC Alarm Monitor

Postby sfdoc5 » Thu Sep 15, 2011 3:07 pm

So can you use the tl-150 and tl-250 together?
sfdoc5
 
Posts: 3
Joined: Thu Aug 18, 2011 5:10 am

Re: DSC Alarm Monitor

Postby dangerous » Wed Sep 28, 2011 1:40 am

Do you still have a "Lite" version to test? I just ordered the Envisalink 2ds and want to see how your Lite version works
dangerous
 
Posts: 5
Joined: Mon Sep 26, 2011 9:38 am

PreviousNext

Return to Discussions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest