IP Cam Viewer     My Amazon IP Cameras    

setting up your IP camera

Support for my free Android Applications.

Re: setting up your IP camera

Postby Atbdent » Sun Apr 29, 2012 7:18 am

I have a problem with the set up of my app. The app allows me to add my camera and tests ok. Show the picture and everything. However when i attempt to goin to camera to pan or tilt or capture picture it says no camera feed.

Please help

Atbdent
Atbdent
 
Posts: 1
Joined: Sun Apr 29, 2012 7:10 am

Re: setting up your IP camera

Postby manos77 » Fri May 11, 2012 2:01 am

I had the IP Viewer Lite (paid version) on HUAWEI 845 android 2.1 . I was watching my dvr 4ch and one IP camera but until I make FACTORY RESET on the phone I can not wach the dvr the IP Cam Viewer is closing when I trying the port 34567 witch is the dvr. On local network I can see only the 1ch on port 34599 but not the 2,3,4,ch.
What can I do?
manos77
 
Posts: 1
Joined: Fri May 11, 2012 1:20 am

Re: setting up your IP camera for Astak Mole

Postby roto » Thu Aug 02, 2012 10:13 am

Is there a different way to set up the Astak Mole's or is there a way t to log in with the
http://astak.yoics.com/

user name
pw


through the ip cam viewer pro ???
roto
 
Posts: 2
Joined: Thu Aug 02, 2012 9:40 am

Re: setting up your IP camera

Postby awickedz » Tue Aug 28, 2012 3:55 pm

I purchased IP Cam Viewer Pro and can only view my cameras when on a Wi-Fi connection. I read the "Setting up your IP camera posted by N4Spd. They seem to be great instructions but I DONT UNDERSTAND THEM.....Can anyone help me in more laymans terms? I need to view my cameras when Im out and about. I know its got something to do with my IP address not being static? Any help would be appreciated...
awickedz
 
Posts: 1
Joined: Tue Aug 28, 2012 3:43 pm

Re: setting up your IP camera (3ème message sans réponse)

Postby Maxkcirtap » Tue Dec 04, 2012 4:10 am

Bonjour,
J'ai acheté IP CAM Viewer Pro sur iPhone et je visualise bien mes caméras Panasonic BL-C160 et Foscam FI8918W en local.

Par contre je n'arrive pas à me connecter à ma caméra VEO Observer One, bien que cette caméra figure dans la liste (Veo/Vidi). Je reçois un message d'erreur : "Could not retrieve data". J'ai fait également un scan, sans résultat.

Je tiens beaucoup à cette caméra motorisée car elle a une très bonne qualité d'image, est motorisée et surtout depuis de nombreuse années, elle résiste au froid à l'extérieur (sous abri de fenêtre), bien que cela soit une caméra d'intérieur.

Pour information : Je peux me connecter normalement à partir de mon PC sous Internet Explorer, si je souhaite utiliser la motorisation. Par contre avec Google Chrome, je me connecte, mais le panneau avec les flèches permettant l'orientation de la caméra n’apparaît pas. Il en est de même sous iOS - iPhone 4S. Je peux me connecter avec Chrome ou Safari, mais sans possibilité d'utiliser la motorisation, ce qui me serait très utile à distance, à partir de mon iPhone.

Si vous le souhaitez, je peux vous donner l'adresse et le port pour tester comme vous l'avez proposé à un autre Internaute sur le Forum, mais avec une adresse privée que vous me donnerez.

Dans l'attente de votre réponse (3 messages sans réponse adressés à Mr. Chou...).
Cordialement.
Max.
Maxkcirtap
 
Posts: 2
Joined: Mon Nov 19, 2012 5:04 am

Re: setting up your IP camera

Postby Akem » Fri Jan 18, 2013 7:16 am

Hello

I am sorry for my English.

I have a problem with the IP cam viewer. The image is transmitted only through wifi can not connect to 3G. Wifi works from elsewhere than from the local network. The work functions, as well as free wi-fi ... pres wifi works normally but not over 3G.

Tested on 2 phones HTC Sensation (Vodafone) Samsung Galaxy S3 (T-Mobile).

Device: Samsung Cameras and DRV 470D, Asus N66U router. Port forwarding is set.
5010> 80,
554> 554,
555> 555,
556> 556,
557> 557

Thank you for any advice

Fatina
Akem
 
Posts: 2
Joined: Fri Jan 11, 2013 2:45 am

Re: setting up your IP camera

Postby N4Spd » Thu Jan 24, 2013 11:15 pm

N4Spd
 
Posts: 1369
Joined: Sun Feb 08, 2009 3:25 pm

Re: setting up your IP camera

Postby CelebKinra » Wed Jun 26, 2013 10:18 am

dnsource wrote:Hello everyone, I have installed the light version to try it out but I am having a lot of trouble with it. I dont have a dynamic ip so I had set up a dyndns account. I had no problems with eagleyes on my iPhone but for some reason I cant get this to work. Any help would be great!

I get the error "failed to retrieve image from camera"

I have AVETECH 7xx DVR Series

I even tested my dyndns url on my phones web and it went in (just couldn't view the images)

I've had the same prob on my iPhone. I also installed the light version but it required dynamic ip :-(
CelebKinra
 
Posts: 1
Joined: Tue Jun 25, 2013 4:12 am

Re: setting up your IP camera

Postby mrwbaw » Tue Sep 27, 2016 3:19 am

I have a D-Link 5222L (update firmware) and I am using the IP Cam Viewer on apple mobile devices. I have the camera all setup and works great. The problem I am having is everytime I open the IP Cam Viewer the video shows up and then immediately disconnects. I have used other viewers like UCam Pro and everything works fine when the app is open, video stays live.

I have a total of 4 different cameras and all work fine on the app. I love the IP CV and do not wish to switch. Can anyone help me out?
mrwbaw
 
Posts: 1
Joined: Sat Sep 24, 2016 11:40 am

Previous

Return to Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests