Page 1 of 1

loads forever

PostPosted: Mon Sep 14, 2009 4:51 am
by kdbenton
I have been using the "free" app on my G1 for months now, even with the phone updates everything has worked well.
about 3 of your updates ago the app says "loading" and never loads the pictures. I am using "edge" as 3g is not available in my area yet.
do I need to upgrade to the paid version for this to work again? Everyone I show this to thinks its cool... I would like to keep using it.

thanks.....

Re: loads forever

PostPosted: Tue Sep 15, 2009 7:16 pm
by N4Spd
The "free" version had a major change recently. It went from a "global" username/password for all cameras in the main settings area to separate username/passwords for each camera.

Your cameras are not loading now probably because each camera's username/password is blank (by default). Just set the username/passwords for each camera. Alternatively, you can remove then add your cameras back.

thanks,
rob

Re: loads forever

PostPosted: Thu Sep 17, 2009 7:57 am
by kdbenton
thanks!! I should have seen that
I do love this program.